Groove Relation

Posted

Пред повеќе од 15тина години, на една неформална средба во круг на блиски соработници и пријатели, се разговараше за потребата од креирање на една уникатна програмска радио содржина која ќе остави посебен урбан белег на македонскиот радио етер по влезот во новиот милениум. Исходот на тој разговор, денес е веќе етаблираната емисија #grooverelation, која под […]

Порака од основачот и генералниот директор

Posted

Порака од основачот и генералниот директор Почитувани клиенти, По повеќе од една деценија исполнета со различни професионални ангажмани во Корпоративните бизниси во регионот, решив да ја основам Petreski & Partners LTD, компанија за деловни менаџмент и консултантски активности. Воден од искуството и знаењето на членовите на тимот и деловните соработници на компанијата, тимот на Петрески […]